Skip to content
Menu
doneeractie Nuby

Steun The Black Archives en doneer via Nuby’s Hairitage!

Om jullie te bedanken voor jullie steun, koppelen we een leuke winactie aan deze donatiecampagne. Bij donaties van €10 of meer maak je kans op een van de leuke prijzen! Lees hieronder meer over deze actie!

Deze actie loopt tot en met 5 juli. Op 6 juli maken we de winnaars bekend.

Nuby’s Hairitage: Onze Missie en Goede Doelen

 

Bij Nuby’s Hairitage vieren we de schoonheid en diversiteit van natuurlijk kroes en krullend haar, evenals ons rijke erfgoed. Onze missie gaat echter verder dan haarverzorging. Wij geloven in de kracht van gemeenschap, eenheid en het ondersteunen van elkaar om samen sterker te worden.

 

Steun voor Goede Doelen

Elk jaar kiezen we een goed doel dat zich inzet voor de empowerment van de zwarte gemeenschap. Dit jaar hebben we The Black Archives gekozen als ons goede doel.

 

Waarom The Black Archives?

The Black Archives is een uniek historisch en cultureel archief dat zich richt op de geschiedenis en cultuur van mensen van Afrikaanse afkomst in Nederland. Ze verzamelen en bewaren belangrijke documenten, foto’s en boeken, en organiseren tentoonstellingen en evenementen om bewustzijn en begrip te vergroten over de bijdragen en ervaringen van de zwarte gemeenschap. Hun werk is essentieel in de strijd tegen racisme en voor de bevordering van inclusie.

 

Doe Mee en Steun The Black Archives

We nodigen je uit om samen met ons The Black Archives te steunen. Via de onderstaande link kun je een donatie doen. Je bijdrage, groot of klein, maakt een verschil en helpt deze organisatie hun belangrijke werk voort te zetten.

 

Doneren aan The Black Archives

Om jullie te bedanken voor jullie steun, koppelen we een leuke winactie aan deze donatiecampagne. Bij donaties van €10 of meer maak je kans op een van de volgende prijzen:

  • €35 korting op de Texture Releasebehandeling
  • €35 korting op de Crochetbraidsbehandeling
  • €35 korting op de Full Hairtreatment
  • Een was, knip, drogen knipbeurt ter waarde van €65
  • Een Hairitage totebag met Chebe Shampoo en leave-in conditioner ter waarde van €45
  • Een gevulde Hairitage totebag met haarverzorgingsproducten van AfroGold ter waarde van €50+

 

Deze actie loopt tot en met 5 juli. Op 6 juli maken we de winnaars bekend.

 

Samen Maken We Het Verschil

Daarnaast kun je bij je volgende behandeling bij Nuby’s Hairitage overwegen om een extra donatie te doen. Samen kunnen we bijdragen aan een betere toekomst voor onze gemeenschap.

×