Skip to content
Menu

Devacut

In juni 2018 heeft Nuby het officiële Devacut & Pintura Highlighting certificaat aan de Devachan Academy in New York behaald. Met de Devacut techniek wordt het haar droog geknipt in plaats van dat het van tevoren nat wordt gemaakt.

 

Voordeel van Devacut

De Devacut is ontstaan in 1994 in New York in de salon Devachan. Het bleek dat wanneer krullen ‘nat’ geknipt werden en deze opdroogde het resultaat vaak ongelijk was. Dit tot grote ontevredenheid van de geknipte modellen/dames. Met de Devacut techniek wordt er gekeken naar de natuurlijke haarstructuur, dikte en lengte, hoe het haar valt en hoe het haar opkrult. Het haar wordt krul voor krul geknipt waardoor je veel beter kunt zien hoe de krul terugvalt, waardoor er meer lengte behouden kan worden. Zo krijgt iedereen een knipbeurt op maat.

 

Knipbeurt op maat

Nuby gaat met je in overleg over het gewenste eindresultaat, zodat elke klant tevreden weggaat met natuurlijke look en eventueel de bijbehorende bijpassende producten van Design Essentials waar zij al jaren meewerkt die ook toepasbaar zijn op de Devacurl definitie.

 

De Devacut is meer dan alleen een knipbeurt. Het is een totaalbehandeling bestaande uit het knippen én shapen van de krullen. Oftewel, de krullen worden zodanig gepamperd dat een behandeling wel meer dan 1 tot 1,5 uur kan duren.

 

Het beste resultaat voor gezond en mooi haar is het advies 2 à 3x per jaar de Devacut te laten uitvoeren, afhankelijk van hoe snel het haar groeit en natuurlijk de conditie van het haar.

 

Prijs

  • Tot 13 jaar € 55

  • Vanaf 13 jaar € 75

Bel of whatsapp voor een afspraak!

06 – 49 91 56 58

Devacut key indicators
Certificaat Devacut
Certificaat Devacut
×