Skip to content
Menu

Strengthening Therapy en Texture Release

In de salon zijn er 2 behandelingen die het haar een boost geven waardoor het haar zachter en sterker voelt. Het gaat hier om de volgende lijnen;

  • Strengthening Therapy System (STS) van Design Essentials
  • Texture Release van Avlon

 

Hieronder volgt meer informatie over deze 2 behandelingen.

 

Is uw haar toe aan een de behandeling die het haar sterker en gezonder maakt, maak dan gauw uw afspraak.

 

Bel of whatsapp voor een afspraak!

06 – 49 91 56 58

Design Essentials Strengthening Therapy System

Design Essentials Strengthening Therapy System is geen relaxer en ook geen keratineproduct.

 

Op zoek naar een veilig en gezond alternatief om uw haar zachter en sterker? Design Essentials heeft de perfecte oplossing!

 

Het STS Express Smoothing System is een met aminozuren doordrenkt gladmakend en thermisch therapiesysteem dat kroeshaar, natuurlijk krullend, multi-getextureerd, overgangs- en chemisch behandeld haar tijdelijk steil en glad maakt. Het biedt tot 12 weken intense gladheid, ongelooflijke glans en maximale beheersbaarheid.

 

Prijs

Vanaf 13 jaar € 165* (knippen stylen incl)

* Er geldt een toeslag van € 15 op lang dik haar

In deze eenvoudig te volgen tutorial demonstreert Design Essentials hoe het STS Express Smoothing System werkt om haar te verkrijgen dat gemakkelijker te hanteren, sterker en gezonder is.

 

Avlon Texture Release

Zit uw haar goed als het nog nat is maar begint te pluizen wanneer het droog wordt? 

 

Avlon Texture Release ™ is een thermo-actief afvlakkingssysteem geformuleerd met aminozuren.  Deze doordringen diep de haarvezel om een structurele verandering, een perfecte afvlakking en flexibiliteit van het haar mogelijk te maken.  Texture Release is geformuleerd voor krullend haar dat moet hydrateren en revitaliseren.

 

Textuurvrijgave

Texture Release is een door warmte geactiveerd gladmakend systeem dat aminozuren en conditionerende middelen bevat die diep in de haarvezels doordringen om stijlen van het haar makkelijker te maken .

 

Texture Release is speciaal ontwikkeld voor natuurlijk krullend haar.

Dit systeem is ontworpen om extra vocht en conditionering aan uw haar en hoofdhuid te bieden. Hierdoor krijgen krullen een meer golvende look, zodat kammen, föhnen en/of tangen makkelijker word. Het resultaat is tijdelijk en het haar keert geleidelijk terug naar zijn natuurlijke textuur. Het product blijft gedurende 12 weken in het haar. 

 

Niet-chemisch

De Texture Release behandeling maakt op een natuurlijke wijze het haar zachter en soepeler. Het is een niet-chemische behandeling om krullen te verlengen en te strekken.  

 

Dit systeem is te bevelen aan degene die bijvoorbeeld in transitioning zijn (van curly of straight naar natural) of hun natuurlijke krul willen behouden en willen afwisselen met föhnen of tangen. Ook is het product ideaal voor kinderen i.p.v. het haar chemisch te ontkroezen.

 

Tevens bevat dit product geen formaldehyde. Het product word in het haar geföhnd en geseald met de stijltang.

 

Prijs

Vanaf 13 jaar € 185 (knippen en stijlen zit hierbij inbegrepen)

texture-release2-e1436262633987
×